Prag info

Praktisk info Prag

Prag er og bliver en ener. En af Europas mest spændende, smukkeste og billigste storbyer at besøge. Byen oser af atmosfære og stemning.
Den gamle bydel vrimler med arkitektoniske mesterværker og fantastiske historier fra en svunden tid. Bymidten har masser af butikker, cafeer, restauranter og gade musikanter. Prag er Kendt som europas kulturby nummer 1, med daglige operaer, teaterforestillinger, dansesteder og sidst men ikke mindst er tjekkerne verdensberømte for deres opfindelse af øllet.

Enhver by med respekt for sig selv i Tjekkiet har et lille bryghus og man kan derfor smage den vidunderlige drik, utallige steder i byen og i et hav af forskellige varianter. Personligt anbefaler vi her hos hotelprag.dk at smage en "mørk Krusovice" eller hvis man er til en almindelig fadøl "Gambrinus". Men prøv jer frem, en halv liter frisk skænket fadøl kan mange steder fortsat købes til en rund femmer. 

Hvis man mere er til vin, så dyrkes der flere steder i landet også vin. Her kan anbefales hvidvinen fra Melnik, en lille by som ligger ca. 30 km nord for Prag.

Kort fortalt: Der venter jer oceaner af oplevelser, ved at tage på en ferie til Prag og Tjekkiet.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bestemmelser
Transfer Prag
Guideservice
Praktisk info
Rejsen til Prag
Transport i Prag
Rejsehåndbog Prag
Seværdigheder i Prag
Restauranter Prag
Kontakt Hotelprag.dk
Jeresferie.dk - Tlf. +45 32 17 73 44 - info@jeresferie.dk